Tuotteiden hinnat vaihtelevat koon mukaan - lisää tuote tarjouskoriin ja pyydä rohkeasti tarjous!

 

Banderollit

Banderollit soveltuvat niin ulko- kuin sisäkäyttöön, väliaikaiseen tai pidempään kampanjointiin.

Ne ovat myös kustannustehokas mainosväline.

Banderolleissa käytetyin materiaali on PVC bannermuovi, mutta banderollien tuotanto lippukankaasta on myös kasvattamassa suosiotaan.

Meiltä saat banderollit avaimet käteen -palveluna suunnittelusta asennukseen. Valmistamme myös tarvittavat telineet ja kiinnikkeet asennusta varten.

Banderollimateriaalit

PVC banner

Ylivoimaisesti käytetyin banderollimateriaali, joka soveltuu lyhyt- ja pitkäaikaiseen mainontaan, sekä ulko- että sisätiloihin.

Mesh banner (ns. reikäbanneri)

Jos mainospaikkasi on avoin tila, banderolli voi joutua kestämään kovaa tuulta. Mesh banner on tuulta läpäisevä ja kevyt, ns. reikäbanneri. Kaksipuoleinen banderolli tehdään kahdesta erillisestä banderollista, jotka liitetään jälkikäsittelyssä vastakkain.

Block Out banner

Block Out banner ei päästä valoa lävitseen. Se soveltuu hyvin paikkaan, jossa on kirkas valaistus ja banderolli ei ole seinää vasten. Kaksipuoleinen mainos onnistuu tälle materiaalille.

Lippukangas

Lippukangas on monikäyttöinen ja kevyt materiaali lippuihin ja banderolleihin. Lippukankaalle toteutettava printti on kaksipuoleinen (toinen puoli peilikuvana). Se on B1-palosuojattu materiaali, joten se sopii käytettäväksi myös näyttelytiloissa.